sâmbătă, septembrie 25, 2010

RE

Modalitati prin care as schimba lumea…leapsa de la Verde...... nu zice nicaieri ca trebuie sa fie si realizabile deci..
La o prima gandire, as zice ca as vrea o lume mai colorata, vie, originala, neconventionala….
Inteleg ca unii au o preferinta pentru negru, dar sumbrul asta ma omoara…inteleg ca pastelul e la moda, dar fadul asta imi jigneste ochii….vreau CULOARE….nuante arbitrare, amestecaturi sucite, vreau incantare si vreau sa ma doara genele pentru ca nu pot surprinde deodata toata frenezia de culori.

Vreau vitalitate……deci vreau ca toata lumea care se duce in club sa danseze…vreau ca toata lumea la nunta sa danseze, la petreceri, la majorate si sus pe sarma. Pentru asta probabil ca ar fi nevoie sa iau scaunele si mesele de acolo si sa le duc in ceea ce se numesc cafenele unde se beau alte lichide decat cafeaua sau in ceainarii unde se soarbe altceva decat ceaiul.
Vreau originalitate....asa numita inspiratie imi provoaca o asa numita sila uneori..

Vreau ca lumea sa faca diferente.....sa stie sa deosebeasca.....scoala de mahala, iubirea de prietenie, prietenia de amicitie, tarfele de celelalte fete, porcii de ceilalti baieti,  inteligenta de desteptaciune si prostia de cele 2...

Celor care te judeca dupa genul muzical pe care il asculti i-as obliga sa poarte casti in care sa urle exact genul ala de muzica pentru care ai fost blamat....desigur asta dupa ce i-as face pe toti sa fie cat mai deschisi la orice fel de sunete care incanta indiferent ce denumire poarta..

As aduce fiecaruia sufletul pereche (daca exista, daca nu- l-as inventa) mai aproape, ca sa il poata gasi mai repede...si as egaliza natiile (nu mi se pare deloc corect sa fie mai multe femei decat barbati sau invers....daca eu raman fara pereche la sfarsitul veacului?!); a..si probabil as face doar ca 3 femei sa corespunda macar 50+1% preferintelor unui barbat si viceversa...omul cand are din prea multe de ales se hotaraste greu, si de cele mai multe ori, hotaraste prost.

As scrie pe curve CURVE ca sa poata oricine sa faca diferenta si le-as numi asa nu doar pe cele care se f*t pe bani ci si pe cele care f*t viata cate unui nenorocit din simpla placere monstruoasa facandu-l sa nu mai creada in veci in genul feminin.

A, si peste 5 ani fix de la orice despartire, de la orice pierdere, sau nenorocire cauzata exclusiv din vina cuiva, le-as aduce in fatza prezentul trecutului....ca sa vada cum ar fi fost daca...si sa nu se mai intrebe asta toata viata...

Ma opresc ca deja imaginatia mi-a zburat mult prea departe,  probabil din frustrari personale, si oricum am zis mai mult cum as vrea sa fie si nu modalitati prin care sa se schimbe...sunt asa o figura..

Dau leapsa mai departe la Ioana

*Asa ce mi se pare ca merge poza asta aici...