luni, iunie 07, 2010

blah blah


Nu inteleg de ce toata lumea simte nevoia sa se scuze pentru ce scrie.
Deci..de ce?
Scriu pentru ca…mi-am facut blog pentru…
Vad replicile astea la juma din blogosfera la pagina de „about me”...ti-a cerut cineva explicatii?
Bah asta sunt si asta gandesc si asa ma exprim eu si daca nu-ti convine schimba pagina, apasa pe ics sau tranteste monitorul…chiar nu inteleg...in fata cui te scuzi?
In fata celui care citeste? Sau a celor care te judeca in gand?
Daca a ajuns sa citeasca mai mult de 2 pagini inseamna ca déjà ai reusit sa-i transmiti un mesaj- nu mai trebuie sa te scuzi, daca nu..asta e...internetul  ofera mii de posibilitati prin care poti atrage atentia...la un blog are acces si unu d 13 ani care se da mare filozof si unu de 70 care face reclama la sicrie online.
Ce atatea explicatii?
Bineinteles ca majoritatea scriu pentru ei si nu pentru altcineva…atunci de ce ai simtit nevoia sa arati asta tuturor pe un blog? puteai sa-ti faci frumusel un folder cu documente pastrate exclusiv pentru tine...si totusi ai ales sa faci totul public....asta e, unii te critica, altii poate te apreciaza, doar nu mai fi penibil si nu mai incerca sa-ti justifici cuvintele cand nu ti s-a cerut asa ceva.

" Look, it's none of my business, but who cares what these creeps think of you? They don't make you what you are, you do. You are who you choose to be. "         
(The iron giant)

Un comentariu:

verdedeparis spunea...

Nu mi se pare. Nu e o justificare, e o explicatie pe care ti-o poti da si tie daca scrii pentru tine, e o cautare a motivului. Un blog e exact acelasi lucru ca o carte. Doar ca nu are un sens continuu. Nu se potriveste. Dar te face pe tine. Ca om. Si da, te poate forma. Si te disciplineaza uneori. Nu e o chestie de scuza. Oricum, din moment ce deja ai blog, inseamna ca esti dispus sa accepti ca unii te si critica, deci nu are rost sa iti ceri scuze. Nu e o justificare. Si de ex, eu scriu pentru mine, pentru ca eu sunt nebuna si imi place sa ma citesc, sa vad oare cum eram in ziua x? Si daca ar fi intr-un folder, nu as avea acces direct si instant la totul deodata. Ar trebui sa caut la nesfarsit.