miercuri, septembrie 22, 2010

Diverse

Deci am aplicat pentru un job part time la o gradinita din Bucuresti- sa predau engleza prichindeilor...M-am simtit in masura sa fac asta intrucat am fost la clasa de bilingv si detin un atestat obtinut cu nota maxima! Ce conteaza, de altfel, e doar o hartzoaga care cica da bine, care ar trebui sa ajute la un moment-dat in viata asta, dar ca orice alta diploma, e doar asa, ca sa fie acolo, undeva intr-un dulap, intr-un dosar..unii chiar se strofoaca pentru ele, altii le iau de-a gata, dar ma rog ideea era ca pe dreaq intereseaza asta.
  ..dupa varii incercari primesc si eu in sfarsit confirmarea cv-ului meu trimis...nu ii intereseaza decat studente de la limbi straine.
Atestatul ala cica special ar fi conceput ca sa iti dea posibilitatea sa predai la gradinita cu el...dar nu, probabil cei de acolo au pretentia sa-i inveti pe cei mici despre Shakespeare! Si in mod sigur nu toate cele care sunt la limbi straineze detin un astfel de atestat, dar cine sunt eu sa le zic asta angajatorilor..eh fie

Si daca vreau, fac si modulul pedagogic si predau la scoala generala or something! (slabe sanse totusi sa-mi bat capul ca sa mai iau o diploma la fel de useless )

A,  pe deasupra,( sau pe dedesubt nu pot sa-mi dau seama ) azi bancomatul mi-a mancat cardul! Eu ramasesem putin socata, cand o cucoana cu ochii cat cepele in spatele meu ma intreaba aroganta daca mai am mult...pai..stiti... „Uf sper ca inca functioneaza!” De parca la dracu eu eram de vina...sper ca bancomatele la care se va duce sa-i manance si ei cardurile si ficatii.
Am fost la banca si o tanti mi-a zis ca bancomatul respectiv cam face probleme...(foarte bine, sa le manance si la altii cardurile si nervii...de ce nu il inchid de tot???) sa ma duc maine sa-mi dea altul..(azi nu stiu de ce nu se putea)..sau daca vreau sa scot bani neaparat imi poate da ea, dar cu un oaresce comision...nu, lasati...ma duc prin magazine doar sa ma uit si sa enervez enervantele alea de vanzatoare care ar fi in stare sa ti se suie in cap intrebandu-te intruna, bineinteles, total amabil, daca te pot ajuta cu ceva....”NU- bancomatul tocmai mi-a mancat cardul! Decat daca puteti sa va duceti la el, sa-l spargeti cu barosu’ , sa mi-l dati inapoi, apoi sa-i faceti pe idiotii de la gradinita sa ma angajeze ca sa pot sa bag bani pe cardul ala, atunci DA, mi-ati fi de mare ajutor”.


7 comentarii:

verdedeparis spunea...

Lol q; Esti draguta cand te enervezi si-mi place fontul cu care scrii (: In alta ordine de idei, ti-am dat leapsa, m-am mutat etc, uita-te si tu pe interweb-ul asta ((:
A propos, eu am termint Litere, ma rog, romana engleza si am si atestat de engleza si am si teste de engleza internationale date. Ti le dau pe toate sa faci fals in acte, oricum sunt useless (: Ziceam doar asa, sa stii ca si cu ele si fara ele e tot mare rah**ul (: Nu mai fi trista, sper sa crape bancomatul ala in mici particule de fier si ce o mai fi avand prin el (:

Saddeea spunea...

:))

pai eu chiar asteptam aici la lista de lecturi sa apara update-uri de la tine dar daca te schimbasei cu totul..
eh, mersi de sustinere >:D<

Madalina spunea...

>:d<

Saddeea spunea...

uh..thanks!
>:D<

Madalina spunea...

cu placere

verdedeparis spunea...

Vreau ca lumea sa faca diferente.....sa stie sa deosebeasca.....scoala de mahala, iubirea de prietenie, prietenia de amicitie, tarfele de celelalte fete, porcii de ceilalti baieti, inteligenta de desteptaciune si prostia de cele 2... - asta e cea mai tare idee (: Nu am reusit sa-ti dau comment la postul ala cu leapsa, de aceea scriu aici, nush ce are ): Te pup!

Saddeea spunea...

eu l-am setat ca sa nu accept comentarii la postul ala...d'aia nu merge :P
dar pe tine te accept :)