miercuri, noiembrie 25, 2009

Lista (II)

Ce-am mai vazut..
La recomandarea unui amic- Green street hooligans-  un film cu si despre bataie. bataie zdravana. mi-a placut la nebunie! si nu pentru ca sunt pro violenta dar pentru ca bataile aveau o cauza nobila (not) in viziunea personajelor respective. filmu' denota atata pasiune ca n-are cum sa nu-ti placa de batausii aia simpatici. Genial! chiar confera o alta viziune asupra acestui aspect.
Duplex- Ce-i mai dragut decat un film de comedie de vazut cate 4 in pat? cred ca nu m-am exprimat cum trebuie :))) oricum, ideea e ca am ras cu lacrimi la asta.
The weather man-  Deci filmul asta iti da impresia ca n-are nicio noima pana cand realizezi (sau nu) ca existenta ta s-ar putea asemana cu cea a personajului principal. e genial filmul...nu stiu de unde am mai dobandit si expresia asta, dar asa imi vine sa-l descriu. nu e un film care sa placa, dar e foarte meditativ. mi-a placut esenta.
 Chameleon- parea interesant dar n-am mai avut timp (si rabdare) sa-l termin..
Away from her- un alt film despre boala alzheimer..n-as putea spune ca e mai bun ca altele ce se incadreaza in aceasta categorie, n-as putea spune ca e mai prost...se incearca a fi sensibil..reuseste pe alocuri, surprinde pe alte alocuri, are partile lui..
 The other half- esec total....funny as zice, dar doar putin...baietilor cred ca le-ar place totusi, din moment ce incearca o impacare intre fotbal si iubita..



3 comentarii:

Anonim spunea...

Green street hooligans e singurul care merita vazut...

Z.e spunea...

pt ca update nu pot sa'ti las comentariu, iti las aici, cu scuzele de rigoare pt. offtopic

ce poza frumoasa;)) si frumos par:D

Saddeea spunea...

multumesc! :D