luni, octombrie 12, 2009

Interpretare


NU!
NU o sa-mi treaca  supararea daca ma tratezi cu indiferenta.
NU o sa uit unde ai gresit si nu o sa te primesc cu bratele deschise cand o sa te intorci dupa o lunga perioada cand nici macar n-ai avut bunul simt sa dai un telefon sa ma intrebi daca sunt bine.
Sunt fata si deci vreau atentie!
Vreau sa fii capabil sa recunosti atunci cand ai gresit si sa imi spui in fata imediat ce se intampla. Vreau sa fii capabil sa iti asumi aceste greseli si sa stii sa iti ceri iertare.
Cu totii suntem oameni si facem greseli.  Unele mai mici, altele mai mari, unele intentionat, altele fara sa ne dam seama. Unele ti le pot ierta, altele nu. Dar nu pretinde ca nu s-a intamplat nimic cand de fapt nimic nu mai e la fel. NU te astepta ca eu sa ghicesc ca tu ai procedat gresit, nu te astepta sa iti zic ‚te iert’ inainte sa imi arati ca iti pare rau.
Cine crede ca daca dupa ce superi o fata si o lasi o perioada in pace in sensul ca iti eviti prezenta in orice chip ei o sa-i treaca...e un mare prost. Si din categoria asta am intalnit destui....
Daca eu am gresit cu ceva, ma poti acuza, si putem sa dezbatem subiectul 3 luni, sunt capabila sa recunosc cand ma impiedic, iar daca te-am acuzat pe nedrept, atunci ma declar si eu vinovata. Dar urasc frazele de genu  „siiiiiiiii ce mai faci?? Mai esti supi??”
Raspunsul e simplu:  Esti prost. Pa
DA, mai sunt supi, si o sa fiu pana cand o sa inveti sa admiti ca ai comis o eroare,  o sa inveti sa iti ceri scuze, si o sa chiar faci dracului ceva in sensul indreptarii ei. Ceva ce sigur se opune indiferentei.
Si nu se numeste chestie de orgoliu, ci de educatie.
Atat.




2 comentarii:

joe spunea...

akward...

mirela spunea...

cat imi place postul asta:> oare de ce?pt k sunt fata...?..:))).IAR ai dreptate..iar o sa'mi zici sa nu mai citesc pe blog in perioada asta daaaaar....here i am!..:)))