luni, iulie 20, 2009

Sapte si doua'sase

Cum nu mai sunt in stare sa scriu..macar sa le fac reclama altora...care sunt in stare si merita..
Am gasit..am gasit o scrisoare...care nu imi este adresata desigur, insa mi-ar fi placut....imi face bine s-o citesc...
(recomand) Play
Aici

Where Do We Draw The Line - Poets Of The Fall

‘Stiu ca nu sunt in masura sa-ti spun ce si cum sa faci dar trebuie sa stii cateva lucruri. Daca te intorci de prea multe ori in trecut o sa ramai prinsa acolo. De fiecare data cand faci un pas inapoi, desi pare sa te consoleze pe moment, iti va face mai mult rau pe termen lung.
Nu-ti scriu ca sa incerc sa te aduc inapoi si stii asta, iti scriu pentru ca meriti sa stii ca mi-ai facut viata frumoasa atunci cand ai intrat in ea. Si stiu ca meriti tot ce-i mai bun, mai ales dupa toate cate s-au intamplat, dar trebuie sa… nu stiu..
Vroiam doar sa te linistesc, sa te calmez, sa te ajut sa simti lumea asa cum o simt eu, sa respiri relaxata, sa te invat cum sa renunti la griji, ganduri si responsabilitati, macar pentru cateva minute pe seara si sa nu te mai gandesti la nimic… intelegi? sa te ajut sa fi din nou cum erai… si mai mult. Si ma urasc ca nu am fost langa tine la timp, ca nu te-am cunoscut inainte sa se intample lucrurile care te-au ranit asa rau, sa previn ce s-a intamplat, sau macar sa te tin in brate pana iti revii. Nu trebuia sa afli niciodata ca viata nu-i roz, nu tu… dar cred ca-i prea tarziu pentru ca ai aflat asa devreme. Toate durerile se pot vindeca, dar timpul singur nu e de ajuns.
Si regret ca nu am reusit sa fiu in preajma ta asa cum sunt cu adevarat… pentru ca eu fac lucrurile incet si sigur… si am nevoie de timp… sa am obisnuiesc cu oamenii… stiu ca ai simtit emotiile mele, pentru ca ma intimidai asa de tare la inceput. Cand eram impreuna si zambeam fara motiv, era pentru ca nu puteam sa ma abtin… eram coplesit de atata …lumina. Probabil, cand o sa citesti o sa te gandesti cum cred ca stiu tot, dar nu stiu nimic…

De ce simt uneori ca inca te gandesti la ce a fost intre noi, de ce simt ca nu s-a terminat? de ce nu pot accepta? daca stii raspunsul spune-mi-l te rog si mie pentru ca nu mai inteleg nimic si m-am obisnuit asa de tare sa inteleg tot.”

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cand dai copy-paste la un text, mi se pare corect, moral si decent sa comunici si sursa. Nu crezi?

Saddeea spunea...

In caz ca nu s-a observat am specificat sursa, am pus link catre pagina lui rhenus, si nici nu am etichetat postarea ca fiind a mea proprie....mai mult ce vrei? un banner?
yo m-as simtit flatata sa vad cat imi e de apreciat ceea ce scriu..dar in fine daca deranjeaza asa de mult chiar si cu SPECIFICAREA SURSEI, o sa sterg postarea.
so lame sa te semnezi anonim.

Anonim spunea...

Poate nu a vazut ca ai pus sursa :)
Chiar ma simt flatat... multumesc
Si multumesc si pentru "Ascension - For a lifetime (chill-out mix" mi-a facut seara de ieri putin mai acceptabila.

Saddeea spunea...

glad you liked it :)...one of my favourites too...e bestiala melodia aia...

verdedeparis spunea...

Blue, Blue.. ii ador pe poets of the fall :P Iar scrisoarea.. da.. mi-ai facut-o din nou. Ma rog, tu ca ai postat-o, si autorul ca a scris-o. M-ati prins intr-o capcana.. auci :P Nici eu nu am inspiratie Blue, exact ca si tine. Sunt intr-o zona acum.. in care nu stiu unde sunt. Dar stiu unde as vrea sa fiu :P Mi-a venit o idee de colaborare, ti-o spun pe mess :P Te pup:*