sâmbătă, ianuarie 03, 2009

Efemer..

Tot mereu avem impresia ca ni se cuvine mult mai mult decat ceea ce avem dara’ ca soarta e rea cu noi…….in esenta..soarta ne da mult mai mult decat meritam si de cat avem nevoie..

Suntem niste ingrati…

Nimic din ce avem nu e in totalitate al nostru si totusi vrem mai mult..ni se da fara sa luptam pentru si nu stim sa pretuim…aruncam la primul refuz..taiem la prima abatere..rupem la primul cuvant intors..

Adevaru’ e ca ne place sa suferim..

Fericirea e plictisitoare

Mai ales daca nu te lupti pentru ea..

Daca tu nu stii sa te feresti singur de cacaturile care iti ies in cale nu indrazni sa dai vina pe altu’ cand calci in ele…si nici nu te astepta sa-ti sara cineva in ajutor ca sa intre el in rahat pentru tine…astea sunt prostii..

Iar noi..suntem ingrati

Nu-ti face un scop in a fi fericit..Fii fericit supravietuind pur si simplu..

Fericirea e ceva efemer…

Taci…si fii fericit :)

Cineva acolo..…se gandeste la tine.....

Un comentariu:

Tipa de la unşpe spunea...

Oh de-ai stii tu cat am incercat sa tac si sa fiu fericita.. de fapt cred ca stii. Adevarul e ca da, suntem ingrati, sau egoisti. Daca am fii tot timpul fericiti nu ne-ar mai purta nimeni de grija. Si adoram asta. Mai mult ca orice. Si nu trebuie neaparat sa fii fericit sau sa-ti faci un tel din asta. Oricum planurile nu functioneaza niciodata. Trebuie sa zambesti, si o sa crezi ca esti. It's all in your head. So SMILE goddamnit!